CAAHT studio | Warwick Ave Bungalow Alteration & Addition
17283
page,page-id-17283,page-child,parent-pageid-16546,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

WARWICK AVE BUNGALOW ALTERATION & ADDITION

Completed 2014

Alteration & addition to an existing Westmere bungalow.  This project involved the addition of a new living space along with a full refurbishment of the original bungalow including kitchen, bathrooms and bedrooms.  Our client was also interested in extending the house out into its suburban site by way of extensive landscaping which incorporated outdoor seating areas, water features, a spa pool and a garden studio space.

The original timber floors were re-finished in a dark stain, which along with the dark built-in cabinetry, bathroom tiles and honed granite kitchen bench  responded to the client’s love of dark timber tropical interiors.  This aesthetic is carried outside with dark stained timber and rock walls set against lush green planting.

 

Photos by CAAHT Studio Architects (taken pre-completion)