CAAHT studio | Alterations to existing WSP Office Fitout
17081
page,page-id-17081,page-child,parent-pageid-16546,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

ALTERATIONS TO EXISTING WSP OFFICE FITOUT

Completed 2014

Alterations to an existing office fitout to expand their workstation numbers and provide additional amenity for their staff.

The reception area was relocated to better connect it with the office, and the entry corridor was refurbished with a super-graphic of the Auckland skyline to add interest and draw visitors down to the new reception area.

A series of slatted timber screen partitions were installed at various locations providing privacy to work stations and bringing warmth to the material pallet.

The kitchen and lunchroom were refurbished with additional amenity added to the kitchen, and a new timber bar leaner installed in the lunchroom where we also specified new furniture.

 

Photos by Dave Olsen photography